пятница, 2 января 2015 г.

Модуль 11: Демонстрація Портфоліо

З усього тогочому я навчилася на цьому тренінгуна мою думкунайефективнішим для навчання моїх учнів буде мій досвід в реалізації проетів та вміння правильно оцінювати досягнення учнів та використовувати фасилітацію.
Я вважаю, що даний тренінг буде корисним для мене не лише в проектній діяльності, а й при підготовці до уроків математики та інформатики. В наш час з розвитком технологій стає очевидно, що метод проектів у майбутньому буде ширше застосовуватися у школах.

Оскільки, досвід, який учні отримають в процесі роботи над проектом є незамінним і ніяким іншим методом його отримати вони не зможуть. Метод проектів не лише допоможе в засвоєні теми певного предмету, а й організує міжпредметні зв’язки, прикладну спрямованість предмету, згуртує колектив класу, навчить дітей співпрацювати та внесе багато інших позитивних зрушень при правильній його організації.

1 комментарий:

  1. Вітаю, Катюшо, з успішним захистом проекту! Бажаю, щоб через місяць на практиці у школі реалізували цей чи інший проект, розроблений Вами чи іншими людьми. Важливо адаптувати проект для класу, у якому будете працювати вчителем математики. Щоб ваші учні, працюючи на проектом, створили хоча б один сумісний продукт - учнівську презентацію, або публікацію, або сайт. Тоді Ви зможете закріпити уміння, набуті під час нашого тренінгу, і у подальшому використовувати у навчальній діяльності і хмарні технології навчання, і метод навчальних проектів, і інноваційні педагогічні технології взагалі.
    Бажаю Вам цікавої практики у школі. Успіхів, нових цікавих проектів заради зростання учнів творчими особистостями.

    ОтветитьУдалить